Felsőtárkányi Tű Klub

Létrehozva: 2022. 01. 07.

A Felsőtárkányi Tű Klub története 2013-ban indult miután egy patchwork tanfolyamot követően pár lelkes foltvarró úgy döntött, hogy a tanfolyam befejezését követően is együtt maradnak.

 

A klub jelenleg 5 állandó tagból áll, a foglalkozások keddi napokon délután 17:00 órakor kezdődnek.

Összejöveteleik során változatos alkotások készülnek különböző technikákkal: pl kisebb díszek, használati tárgyak, játékok, táskák, faliképek, takarók stb. Vannak közös csoportmunkáik is (pl. a Felsőtárkányi Faluház belső tereit is ezen alkotások díszítik), amikor egy tárgy elkészítésében munkamegosztással mindenki részt vesz, míg máskor mindenki önállóan ugyanazt varrja saját stílusában és saját ízlésének megfelelően.

A csoport tagjai igyekeznek különböző technikákat kipróbálni, egymást inspirálni, tapasztalataikat és tudásukat egymással megosztani. Eddig már kétszer is tartottak elkészült munkáinkból kiállítást a Felsőtárkányi Faluházban és többször vettek részt kézműves foglalkozásokkal az adventi programsorozatban is.

Jó kapcsolatot ápolnak az ország más foltvarró klubjaival, rendszeresen részt vesznek országos táborokon, találkozókon. Foglalkozásaikra szeretettel várnak mindenkit akit érdekel a varrás ezen ága, aki szeret kézműveskedni és egy kis alkotásra, kikapcsolódásra, jó társaságra vágyik!

Várják a "modern fonóban" azokat, aki színek, textilek és textúrák segítségével szívesen kifejezné önmagát!

 

Bővebb információ kérhető a +36 70 489 5602 telefonszámon.