XIX. Tárkányok Találkozója

Létrehozva: 2021. 10. 14.

.

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a XIX. Tárkányok Találkozója (2021.10.09-10.), amelyen Kistárkány, Köröstárkány, Mezőtárkány, Nagytárkány, Tárkány, valamint Felsőtárkány községek egyaránt képviseltették magukat. A rendezvény célja a régi kapcsolatok ápolása, megerősítése volt.

A szombati napon a testvértelepülések delegáltjai konferencia keretében betekintést engedtek településük életébe, bemutatták a náluk sikeresen működő jó gyakorlatokat, majd a jövőre tekintettel eszmecserét folytattak.

A vasárnapi napon a Nemzeti Összetartozás Terén ünnepi műsor keretében sor került minden település szalagtűzésére és a Tárkányok Találkozója vándorzászlajának átadására, továbbá a rendezvény zárásaként a települések képviselői ünnepélyes keretek között megújították a testvértelepülések együttműködését a társulási oklevél hivatalos aláírásával.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a rendezvény szervezésében, a színvonalas ünnepi műsor előkészítésében és megvalósításában részt vettek!