Előrendelés a Felsőtárkány története c. könyvre

Létrehozva: 2021. 12. 10.

Több éves kutatómunka és előkészület után elkészült Felsőtárkány eredetét, történelmét és jelenét bemutató kiadvány, melyben a 13. századtól napjainkig - többek között - minden jelentős esemény, a közösségek formálódásának folyamata, kiemelkedő felsőtárkányi - illetve Felsőtárkányhoz köthető - személyek bemutatása olvasható. Dr. Szecskó Károly, aki hosszú éveken keresztül kutatta a helyi szokásokat és történeteket, közel 300 oldalon mutatja be nekünk, hogy honnan ered Felsőtárkány neve, kik nyugszanak a falu temetőjében, kiket tisztelhetünk, mint a település díszpolgárait, vagy éppen, hogy milyen szerepet játszott szeretett községünk a magyar történelemben.

A következőkben azt szeretnénk felmérni, hogy nyomtatott kiadásban, könyv formájában milyen nagyságrendben lenne igény erre a kiadványra.
A hamarosan megjelenő könyv kedvezményes ára - a gyártási költségnél jóval alacsonyabb - 2000 Ft lesz. Ez az ár kizárólag az érvényes felsőtárkányi lakcímkártyával rendelkezők számára lesz elérhető!
A kiadvány teljes áron bárki számára elérhető és megvásárolható lesz 5000 Ft ellenében.


Az előrendeléshez tisztelettel kérjük, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet! Az kitöltés és ezáltal az előrendelés határideje: 2022. január 31.

https://forms.gle/LnCpKG7hMy3hLQja7

Kérdés esetén kérjük érdeklődjön a +36 70 489 5602 telefonszámon!

Tisztelettel és köszönettel,
Felsőtárkány Község Önkormányzata és Bükk Színtér Nonprofit Kft.

A kiadvány a könyv megjelenését követően PDF formátumban megtekinthető, letölthető és olvasható lesz a www.felsotarkany.hu oldalon, valamint a falu közösségi média felületein!