Közbiztonsági egyeztetés

Létrehozva: 2024. 01. 19.

Szántósi Rafael Polgármester Úr meghívására településünkre látogatott Kovács József r. ezredes, rendőrségi főtanácsos Úr, az Egri Rendőrkapitányság vezetője, hogy rendkívüli egyeztetést tartsanak Felsőtárkány község közrend-közbiztonsági helyzetéről. Részletek a cikkben olvashatók!

Szántósi Rafael Polgármester Úr meghívására településünkre látogatott Kovács József r. ezredes, rendőrségi főtanácsos Úr, az Egri Rendőrkapitányság vezetője, hogy rendkívüli egyeztetést tartsanak Felsőtárkány község közrend-közbiztonsági helyzetéről.

Az Önkormányzat kiemelt jelentőségű feladatként tekint a település közbiztonságának biztosításában történő közreműködésre, ennek érdekében – többek között - jelenleg 21 db térfigyelő kamerát működtet, melyek hatékonysága a szabálysértések és bűncselekmények felderítésében Kapitány Úr szerint is megkérdőjelezhetetlen.

A lakosság szubjektív biztonságérzetének további növelése érdekében az Önkormányzat közterület-felügyelő alkalmazását is tervezi 2024. márciusától.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kapitány Úr meghívást kapott a soron következő közmeghallgatásra is.

Amennyiben bajba kerülnek kérjük, hogy azonnali intézkedést igénylő esetben keressék fel a legközelebbi rendőrkapitányságot, vagy hívják a 112 segélykérő számot!