Ebösszeírás Felsőtárkányban

Létrehozva: 2023. 01. 27.

Tisztelt Ebtartók és Ebtulajdonosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatal 2023. február 1. napjától 2023. március 31. napjáig ebösszeírást végez. Kérjük, hogy a Felsőtárkányban tartott ebre vonatkozóan, az összeíráshoz szükséges bejelentő adatlapot szíveskedjenek teljeskörűen kitölteni, és azt az Önkormányzat részére eljuttatni. További részletek a cikkben.

Tisztelt Ebtartók és Ebtulajdonosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatal 2023. február 1. napjától 2023. március 31. napjáig ebösszeírást végez. Kérjük, hogy a Felsőtárkányban tartott ebre vonatkozóan, az összeíráshoz szükséges bejelentő adatlapot szíveskedjenek teljeskörűen kitölteni, és azt az Önkormányzat részére eljuttatni. Az adatlap elérhető az E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁLON (https://ohp-20.asp.lgov.hu/ugyinditas), az önkormányzat („Felsőtárkány Község Önkormányzata”) kiválasztása után, az űrlap keresőben az „Általános vagy egyéb igazgatási ügyek” ágazat „ebnyilvántartás” ügytípus alatti „EBÖSSZEÍRÓ ADATLAP” megnyitásával, valamint személyesen a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatalban, illetve a www.felsotarkany.hu oldalon.

Az adatlap kitöltésében szükség esetén segítséget nyújtanak a Hivatal kollégái, Felsőtárkány, Fő út 101. szám alatt ügyfélfogadási időben, illetve telefonon +36 36 534 010)

Szíves együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Bejelentő adatlap PDF formátumban

E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL: https://ohp-20.asp.lgov.hu/ugyinditas

 

Ebösszeíró adatlap